Showing the single result

Out of stock

Христо Симеонов

Автор : Христо Симеонов

Подпис : долу/дясно

Тема : “Дефиле”

Период : 30-те години

Размери : 50/65 см

Техника : Масло

Основа : Платно

Рамка : Нова рамка